Over mij

Hoi, ik ben Lien. Al sinds kindsaf heb ik de bakmicrobe te pakken en bakte ik bv. graag appelcake of frangipanetaart met mijn mama. Hoewel ik mijn interesse in het bakken zeker niet van haar heb geërfd, hielp ze me toch steeds met veel plezier.
Bakken was dus altijd een fijne hobby, maar het leek me leuk om daar iets meer mee te kunnen doen. Ik ging er echter steeds van uit dat het gewoon bij dromen zou blijven. Want: hoe begin je daar nu concreet aan? Wat moet je allemaal in orde brengen en aan welke regels moet je voldoen? Er komt heel wat bij kijken...

Begin 2023 nam ik vol goede moed een nieuwe stap: het starten van een kleine onderneming in bijberoep, naast mijn job op het medisch secretariaat van een psychiatrisch ziekenhuis. En zo werd Bieskwie geboren! Ik begon verder te experimenteren met mijn bestaande receptjes, om ze verder op punt te stellen of om er iets extra aan toe te voegen. Ook deed ik nieuwe ideeën op om hopelijk voor ieder wat wils te kunnen aanbieden. Hier ben ik tot op vandaag nog volop mee bezig!